Lørdagen (mariajoh)
Hjem Add

2

Lørdagen

Hei!

 

Stod opp ganske seint i går, og dro rett til Skien med typen for å kikke etter julegaver og litt forskjellig. Vi fant vel alt mulig annet enn julegaver, hehe. Jernia og disse interiørbutikkene har så utrolig mye kult, så når jeg er i sånne type butikker blir jeg som et lite barn. Typen også forsåvidt. Følte meg mer som 10 år enn 19. Vi oppførte oss som tiåringer også kanskje? Ser og tar på alt mulig. "Ey, sjekk den her a! Sykt kul!" ropte vi gjennom butikken, haha.

 

Sååå begynte jeg å bli sur og smågretten, og da satte typen foten ned og bestemte at en matbit måtte til. Peppes var rett i nærheten så da tok vi turen dit, før vi dro til tante for å se på bissavovvene hennes. To av hundene hennes har nemlig fått valper, og helledussan; såååå søte!!! Fikk desverre ikke tatt noe bilde av de, men vi skal nedover igjen om noen uker så daaa må jeg ta noen søte bilder til dere! :-)

Ellers håper jeg dere har hatt en fin helg, uansett om dere har vært hjemme og slappet av eller vært ute på fest og ligger fyllesyke i dag, hehe. • 22.11.2015 kl.15:16
  Så koselig kjempe fint bilde av deg :) (Konkurranse ukens blogg, på min blogg bli gjerne med)
  22.11.2015 kl.20:01
  Så fint bilde av deg :-D Litt mat gjør alltid susen. NYT kvelden <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta