Long time no speak (mariajoh)
Hjem Add

2

Long time no speak

Hei!

Ble plutselig et ganske langt (uplanlagt) opphold i bloggingen. Har strevet veldig med D-vitaminmangel og ikke fått noe som har hjulpet, så energinivået har vært på bånn og med det blir også bloggingen nedprioritert. Nå har jeg heldigvis fått noe som fungerer, og jeg merker veldig godt at energinivået er på bedringens vei! Jeg er jo ei jente som har mye energi til vanlig og er utrolig tullete, haha, så når energinivået mitt dabber av er det en stor knekk i hverdagen min.. 

I dag har jeg fri, så jeg ligger bare på sofaen og koser meg med fyr i peisen og Modern Family på TV. Viktig å lade opp før jeg skal jobbe 10-19 i morgen! Julevasken står for tur de nærmeste dagene, og i dag har jeg vasket badet fra tak til gulv. Håååper husmorscoren min har gått litt opp nå? hehe

Så dere forresten hvordan Kendall Jenner strålte på den røde løperen med en "midlertidig" pannelugg? Utrolig lekkert, så jeg prøvde meg på det samme. Riktignok uten hjelpemidler så jeg ble nødt til å improvisere. Litt usikker på om jeg synes det ser kult ut, eller bare veldig rart? Hva synes dere?

 

 • 14.12.2015 kl.16:06
  Så utrolig nydelig du er!
  16.12.2015 kl.20:16
  LifebyCamilla: tusen takk! Så utrolig koselig å høre :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta