Hvem er jeg? (mariajoh)
Hjem Add

1

Hvem er jeg?

Hei igjen alle sammen!

Tenkte jeg skulle la dere bli litt bedre kjent med meg, så jeg har funnet noen spørsmål jeg skal svare på. Håper dere synes det her er spennende, da! Jeg synes det er så gøy å svare på sånne spørsmål, også er det jo en ypperlig mulighet for dere å bli bedre kjent med meg også. 

Hvor gammel er du? Jeg er 20 år.

Hvor er du oppvokst? Jeg er født og halvveis vokst opp i Asker. Flyttet sammen med mamma til den nye kjæresten hennes da jeg var 10 år gammel, så har nå bodd i Telemark i 10 år. Følte meg aldri ordentlig hjemme i Asker. Det var først da vi flyttet hit at jeg virkelig følte meg hjemme, så kan vel si at jeg egentlig har vokst opp her. Har jo bodd her halve livet mitt også så hahaha

Hva jobber du med? Akkurat nå jobber jeg ikke, men jeg studerer historie. Det er kun et årsstudium, da. Jeg visste ikke helt hva jeg ville da jeg søkte meg inn, så det er egentlig bare for å få erfaring. 

Hvor er du om 5 år? Forhåpentligvis bor jeg sammen med kjæresten min. Hvor er foreløpig uvisst! Jeg har en jobb jeg stortrives i, og økonomien er stabil.

Hva er fremtidsplanene dine? Til sommeren flytter typen og jeg til Oslo. Jeg skal gå på Hioa og studere ergoterapi. Hvis jeg kommer inn da. Men tror jeg gjør det, så da er det planen foreløpig. Så skal jeg selvsagt fullføre studiet mitt, så får vi se hva tiden bringer etter det!

Nattklubb eller hjemmefest? Jeg er egentlig ikke så mye ute og fester, men synes begge deler er artig når jeg først er ute. Kommer egentlig helt an på humøret, men hjemmefester er jo alltid kjempekoselig!

Favorittsnacks? Ah, den er vanskelig as! Hmm.. kanskje gulrøtter og agurk med sånn holidaydipp? Det er jo kjempegodt! Eller granateple???

Er du sosial? Njaa. Jeg er veldig hjemmekjær. Jeg elsker å være hjemme. Også har nesten alle venninnene mine flyttet, mens jeg ikke flytter før til sommeren. Men jeg er ikke sånn kjempesosial. Det går egentlig ganske opp og ned. Kanskje det har litt med at jeg blir psykisk utmattet av å være mye sosial? Hahaha høres kjempeteit ut, men jeg må liksom lade batteriene før jeg kan være sosial igjen. Har liksom aldri vært sånn supersosial av meg, men jeg bryr meg om vennene mine og er her for de selv om jeg ikke er med de hele tiden. 

Hva er den største opplevelsen du har hatt? Det må være de tre ukene jeg var i Australia med to venninner, og de tre dagene vi hadde i Dubai. Australia har vært en stor drøm siden jeg var liten, og at den endelig gikk i oppfyllelse var noe jeg aldri trodde skulle skje. Tre uker i Australia var altfor lite, men vi fikk gjort overraskende mye på kort tid! Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om det senere!


 

Hvilken dag er din favorittdag? Jeg synes torsdag (av alle dager) er en veldig bra dag. Vet ikke helt hvorfor, egentlig? Kan hende det er fordi helgen nærmer seg og det er noe å se fram til, samtidig som man har hele uka og opplevelsene å se tilbake på.

Har du noen piercinger eller tatoveringer? Jeg har ingen tatoveringer enda, men har veldig lyst på en etterhvert. Også har jeg èn piercing. Den har jeg i den ene brystvorten min.

Sivilstatus? Jeg er sammen med kjæresten og bestevennen min ♥

Favorittby? Hmm... Det må bli Noosa Heads i Australia. En liten og utrolig sjarmerende by. Og befolkningen der er utrolig koselig, og alt er egentlig bare koselig. Også hadde de tidenes nattklubb der. Og tidenes taco. Eller kanskje Airlie Beach? Det var også en liten og sjarmerende by.


 

Hva spiser du helst til frokost? Enten baguetter med kokt egg, salt, pepper og majones, eller grovbrød med hjemmelaget tyttebærsyltetøy.

Hva bruker du helst penger på? Hvis jeg skal velge så vil jeg jo helst bruker penger på reiser og ting som skaper minner. Men økonomien strekker kun til det som er mest behov for. Som f.eks mat hahaha

Har du noen favorittdyr? Jeg ELSKER geitekillinger, lam og pusekatter. Geitekillinger og lam er ganske høyt på lista. De er så sykt søte når de hopper rundt og løper og stanger i kompisene sine hahahaha


hahahahah favorittbildet mitt
 

Hva irriterer deg mest? Hahaha ja hvor skal jeg starte? Neida, noe av det som irriterer meg mest er vel når noen stresser uten grunn. For da blir jeg også stressa og klarer ikke å lande på laaaang tid. Også blir det diskusjoner og krangling og nei æsj. Stressing skal kun skje dersom det er høyst nødvendig. I tillegg tar ting som regel lenger tid når man stresser.

Skal du på noen ferier i sommer? Forhåpentligvis skal kjæresten og jeg på en liten sydentur før alt flyttemas og skolemas starter igjen til høsten. Så det blir koselig!


Så hva synes dere? Var det interessant? Kanskje noe dere kjente dere igjen i?  • 05.01.2017 kl.15:23
    Så fint innlegg :)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta