Et viktig nyttårsforsett (mariajoh)
Hjem Add

5

Et viktig nyttårsforsett

Jeg har alltid synes jeg har vært for tynn. Noen dager tenker jeg ikke så mye over det, mens andre dager tenker jeg veldig mye på det. Jeg har alltid slitt med å gå opp i vekt, og jeg har alltid vært tynn. Forbrenningen min er skyhøy, og jeg er takknemlig for det, men jeg kunne ønske den ikke var så høy som den er. Derfor har jeg satt meg et viktig mål for 2017, ja et nyttårsforsett om du vil. Jeg SKAL gå opp i vekt. Jeg skal gå såpass opp i vekt at jeg trives bedre med kroppen min. Slik jeg føler meg, føler jeg meg som en 20-åring i en kropp som tilhører en 15-åring. Og det er ikke sånn jeg ønsker å føle meg. Jeg ønsker å se ut som en voksen kvinne, og ikke et barn. Jeg skal begynne å spise oftere og mer regelmessig, og jeg skal også begynne å trene oftere enn jeg gjør per i dag.

Det å være tynn er nemlig ikke barebare. Å få kommentarer på hvor tynn jeg er, at jeg må gå opp i vekt og at jeg må spise mer... Altså, ja hallo jeg vet det. Det blir det samme som å si til en overvektig at han/hun må slanke seg, spise mindre osv. Vi vet det veldig godt, og det hjelper ikke å påpeke det. 

Jeg har jo lært meg å embrace myself, men nå vil jeg virkelig at vekta viser et tall jeg er fornøyd med. Og det er det ingen andre enn meg selv som kan sørge for. • 05.01.2017 kl.21:09
  Ønsker deg en god Torsdagskveld :-)
  05.01.2017 kl.22:35
  Jeg synes altså du ser utrolig vakker ut sånn som du er<3 Men selvsagt er selvfølelsen utrolig viktig! Jeg ville gjerne sett ut som deg, hihi!
  05.01.2017 kl.22:41
  Anja: Det var veldig koselig sagt! Så snill du er <3
  07.01.2017 kl.15:08
  Helt perfekt som du er 💗
  Rikke Aasmundsen
  07.01.2017 kl.21:18
  Du er nydelig uansett hvordan du ser ut, Maria! ❤️  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta