This makes me happy (mariajoh)
Hjem Add

1

This makes me happy

Helluuuuu og god morgen, si! Ble en god og lang morgen i dag, og Gud så deilig. Vi var ikke i seng før halv fem i natt, så noen alarm i dag tidlig var no. Nå sitter jeg i joggeklær og bare slapper heeeelt av. Ingen planer på agendaen i dag, så det blir en deilig og rolig lørdag. Tok seff ingen bilder i går, så det blir ikke akkurat store bloggmaterialet. Derfor tenkte jeg å hele dele fem ting med dere som gjør meg glad! Jeg er ikke en person som må oppleve noe stort eller spektakulert for å gledes. Veldig lett å ha med å gjøre sånn sett hahaha. Det er jo kjekt da. For alle.

1. Å våkne opp med typen.
Altså. Det må være den beste starten på dagen. Helt rolig. Og trygt og godt.

2. Mat
Jeg elsker mat. God mat riktig nok, men god mat er jo nesten et must i livet hahaha det er jo så fantastisk! Sette seg mett tilbake etter et sykt godt måltid og bare nyte livet. aaah

3. Harry Potter
Stor Harry Potter-fan. STOR. Når filmene ruller på tv blir jeg liksom 8 år igjen med popkorn, daffeklær og excitement i øynene. Da er det ingenting som kan stresse meg as. Da ærre ro og fred i heimen.

4. Dyr
Hello, big animal lover her! Hva har vi mennesker gjort for å fortjene å ha noe så fantastisk som dyr her på denne kloden da???? Vet ikke helt hvor jeg skal starte egentlig hahaha, men ja. Jeg blir vel rørt av søte dyr. Det varmer faktisk hjertet mitt skikkelig. Kan nesten føles som en liten forelskelse?? Love.

5. Å legge seg med typen
Etter en kanskje litt stressende eller dårlig dag (eller bare uansett) er det sykt deilig å legge seg godt inntil noen. I tillegg er det jo varmere (hehe) enn å sove alene, så det er et stort pluss.

Her var jeg i himmelen as. ♥♥♥


Håper dere får en fin lørdagsettermidag, så hører dere sikkert fra meg litt senere i dag også!  • 07.01.2017 kl.14:39
    Så fint innlegg :)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta