Eksisterer jeg? (mariajoh)
Hjem Add

6

Eksisterer jeg?

Beklager for null blogging den siste... uken? Har ikke skjedd så mye, faktisk ingen ting så har liksom ikke tenkt så mye på å blogge.

Har dere noen gang fått følelsen av å ikke eksistere? Dere sitter å ser på tv eller leser blogger, også plutselig kommer en følelse av at du egentlig ikke eksisterer? Alt virker så absurd og rart. Hva er meningen med at vi er her på jorda? Hvorfor er vi her? Det er kjemperart å tenke på. Er alt egentlig bare en drøm? Hvordan i alle dager fungerer kroppen vår? Hvordan har den blitt bygd opp? Spørsmål om menneskehetens eksistens er bare helt høl i huet, sånn egentlig. Vi kommer jo aldri til å få noe svar, men allikevel dukker disse spørsmålene opp og overvelder hjernen med masse kompliserte og... forvirrende spørsmål. Kommer vi til å få svar på spørsmålene når vi dør? En annen ting som også er rart å tenke på er alle de forskjellige menneskene. F.eks når vi er på butikken, så gjør jo alle det samme. Vi handler og går rundt på samme sted, men med engang vi er ferdig med å handle så går alle til sitt. Alle har forskjellige liv, forskjellige minner, forskjellig lukt i huset... Og det er så rart! Mens du sitter å leser dette, så har kanskje naboen din en opphetet krangel med familien sin? Eller kanskje nabobarnet i det andre huset sitter på rommet sitt og gråter? Noen elsker med hverandre? Andre sliter med å se lyset i enden av tunnelen? Ingen er like, og hvordan i alle dager har det seg sånn at over 7 milliarder mennesker er ulike? Det er 7 milliarder forskjellig DNA, utseende, personlighet.. Om det virkelig er en Gud som har sørget for alt dette, da er han pokker meg one mighty creative soul. Ah blir helt tullerusk av å tenke på sånt. Skjønner godt at det faktisk finnes de som har blitt gale av å tenke på verden og menneskets eksistens. Altså dafuq? Noe som også er helt dafuq er jo hvordan valgene våre påvirker fremtiden vår? Eller hvordan opplevelser tidligere i livet har ført deg dit du er nå. 


Det her er også dafuq. • 17.01.2017 kl.14:49
  Bra innlegg :)
  17.01.2017 kl.15:30
  Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)
  17.01.2017 kl.15:37
  Tror de fleste har slike eksistensialistiske småkriser en gang i blant. Det er veldig merkelig når det skjer!
  17.01.2017 kl.16:45
  tenker av og til slik jeg også!
  17.01.2017 kl.20:02
  Skulle ønske jeg kunne få svar på sånne spm.
  Ussel onanist
  17.01.2017 kl.22:37
  Hei! Jeg har et spørsmål til deg!

  Synes du det er greit at kjæresten din ser på porno og runker når han er sammen med deg? Eller føler du dette som et svik?  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta