Russetiden er ødelagt :( (mariajoh)
Hjem Add

6

Russetiden er ødelagt :(

Altså. Hvor skal jeg starte? Jeg blir så utrolig frustrert. Russetiden as. Gøy og fett og alt, men HALLO. Russetiden tar jo helt av. Her i Norge sitter det mennesker på gata, familier som såvidt får endene til å møtes grunnet dårlig råd. Mange har tydd til vips og fått hjelp for å få hverdagen til å gå rundt, og de er evig takknemlige for hver eneste krone de får. For for dem? For dem betyr det en ny dag med mat på bordet. En ny dag hvor sønnen kan fortsette på fotballaget. En ny dag hvor datteren kan fortsette med ballettdansingen. En ny dag hvor livet fortsetter litt bedre enn før. Og takk Gud for at det finnes snille og gode mennesker som velger å vipse over en slant. Men så har vi disse klysete russebussmedlemmene. Beklager ass. Jeg skjønner det er jævlig kjipt at bussen deres ikke kan rulle men å be folket om å "vær så snill og gi oss penger :( russetiden vår er ødelagt :( bussen går ikke :(" er direkte flaut. Det som kanskje er flauere er at de faktisk får tusener på tusener for at russetiden deres skal bli reddet. Russetiden er noe som foregår i én måned. Familiene som ber om penger, de gjør det med skam. Skam for at de må vise Norge at de ikke har råd til det mest grunnleggende. Mens russen? De gjør det med glede. Alt for at bussen kan fungere igjen, ikke sant? I tillegg har de lagt i alt fra 50 000 til 100 000, HVER. Men allikevel har de verdighet til å spørre om MER penger? Kun fordi de var dumme nok til å ikke sjekke at bussen var i den standen de ble fortalt, og derfor fikk de problemer? "Bussen hadde mange flere feil enn oppgitt :(" Ja, så ta en gjennomsjekk av bussen før dere er dumme nok til å kjøpe den da? Ærlig talt. "Flaut" er ikke et ord som dekker dette nok engang. Russetiden er faktisk ikke så utrolig viktig. Dere har det så bra at dere kan spørre om penger til å fikse en buss, slik at russetiden blir reddet og dere kan bruke enda flere tusener på alkohol og dritt. Det jeg synes er mest kvalmt her er de som bare "å stakkars :( vi har lyst til å hjelpe dere, her er 10 000." Ta heller og gi de til veldedighet. Vips de 10 000 til stakkars familier som trenger hjelp for å kunne leve. For å kunne fø barna sine. Ikke til noen "stakkars" bussruss som strengt tatt ikke trenger pengene.

Og dessuten - bussruss som må tigge etter penger for å få bussen i gang, er dere egentlig rike nok til å ha buss??? ;) • 03.03.2017 kl.23:00
  Russetiden har gått vel overkant over styr! :( Trist utvikling...
  04.03.2017 kl.03:15
  Hear, hear!✌🏼
  Kjekken
  04.03.2017 kl.21:24
  Du var vel på van tenker jeg, eller hva din blakke sliter?
  04.03.2017 kl.21:39
  Kjekken: jeg var vanruss, ja :) hadde nyttigere ting å bruke pengene mine på enn å svi av alt på noe som varer en måned.
  penguin
  04.03.2017 kl.21:36
  Var du vandreruss du eller? Usle onanist
  Clöben
  04.03.2017 kl.21:45
  Er ikke russ uten buss  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta