Ville du ha rapet konfetti, eller prompet glitter? (mariajoh)
Hjem Add

2

Ville du ha rapet konfetti, eller prompet glitter?

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med bein som to gelestenger. Fikk kjørt meg skikkelig i dag, og det var på tide! Veldig deilig å ha kommet i gang med trening igjen, og ikke minst kommet i gang til tross for at det har vært en del mennesker der. Så det er jeg veldig fornøyd med. #sommerkroppen2017 hehe neida, kødda.

Jeg var innom en blogg her om dagen, og hun hadde laget et innlegg hvor det var sånn "enten eller". Dere har sikkert hørt om would you rather? Akkurat samme greia, bare på norsk (som dere sikkert skjønte haha). Synes det er artig med sånne innlegg på andres blogger, så håper dere også synes det er gøy! Det er tid for "would you rather" (programlederstemme og musikk og hele pakka. Og konfetti)

Ville du ha rapet konfetti, eller prompet glitter?

Hahahah wtf. Hadde vært sykt gøy å prompe glitter egentlig. Ser for meg at det er litt vondt å rape konfetti?? Så jeg ville prompet glitter. Tidenes partytriks haha!

Hvis du døde, ville du fått hjernen din transplantert i en robot eller i det motsatte kjønn?

Hmm, må nok gå for det motsatte kjønn. Sies jo at hjernen husker, så om den plutselig hadde vært i det motsatte kjønn så kan det jo hende at den bare "wtf, en tissemann? hmm" Hadde kanskje blitt som å leve i det motsatte kjønn, bortsett fra at jeg ikke får opplevd det da. 

Ville du måtte rope hver gang du skal snakke, eller hviske hver gang du skal snakke?

Haha den er vanskelig as. Har lyst til å si hviske, for da gjør jeg ikke så mye ut av meg. Men samtidig hadde det vært sykt lættis og ropt hele tiden. Hahaha ser det så sykt for meg! Så tror kaaanskje jeg heller mer over på å rope.

Ville du måtte hinke hver gang du skal gå et sted, eller spurte for harde livet?

Se for dere hvis jeg måtte rope hver gang jeg skal snakke, OG spurte samtidig da? Hahaha herregud, dritlættis! Så jeg går for å spurte hver gang jeg skal gå noe sted jeg, altså!

Ville du kunne fly, eller vært usynlig?

Lett. Tenk hvor mye du får med deg hvis du er usynlig da?? Det hadde vært artig!Også et bilde som ikke har noenting med innlegget å gjøre, haha.


Det var et litt artig innlegg, eller hva? ;D Håper dere får en fin fredag! C u later, alligator • 24.03.2017 kl.16:42
  Artig innlegg:) Eg ville ha prompa glitter!
  24.03.2017 kl.21:43
  Morsomt innlegg! Kjekt med noe litt "utenom det vanlige" ibland, om jeg kan kalle det for det. Håper du for en flott helg, fine deg <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta