Hvem var den siste som ringte deg? (mariajoh)
Hjem Add

1

Hvem var den siste som ringte deg?

Hei og god tirsdag alle sammen! 

Jeg hadde egentlig tatt noen bilder og planlagt et lite innlegg, men så fant jeg ut at minnekortet mitt ikke fungerer. Så det var det! Da måtte jeg jo finne på noe annet, og fant noen spørsmål på ei nettside. Det er helt random spørsmål, men tenkte det kunne være litt morsomt. Det skjer ikke så mye om dagen heller, så det er vanskelig å komme med noe godt bloggmaterial. Men noe er bedre enn ingenting! Så da håper jeg dere synes det er morsomt og artig med noe nytt!

Bla opp på side 143, linje 10 i boken som ligger nærmest deg.
Spørs hvor interessant det blir, ettersom det er historieboka mi hehe. Men her står det: Samstundes var det også sett opp lister over NS-medlemmer og andre som skulle arresterast, og alt på frigjeringsdagen tok heimefronten og norsk politi under si nye leiing til med arrestasjonane.

Hva er det siste du så på TV?
Det var The vampire diaries. Har startet på nytt, hehe. Hjertet mitt gråt litt da jeg så den aller siste episoden :( kjempetrist!

Hvis du ble mangemillionær over natten, hva er det første du ville kjøpt?
Da hadde jeg lett kjøpt meg billetter til en sykt lang ferie og reist rundt i verden.

Hvem var den siste som ringte deg?
Det var ei venninne av meg som lurte på hvor jeg ble av. Var litt seint ute, som vanlig hehe.

Hva het det første kjæledyret ditt?
Åååh han het Egon! Det var min første kattepus, og jeg fikk han da jeg var 10 år! Vi måtte dessverre avlive han i fjor, siden han ble syk :( Det var kjempetrist og jeg savner han hver dag. For noen høres det sikkert helt loco ut, men jeg tror det går an å ha sjelevenner hos dyr også, og lille Egonpuselusen var min :(


Hva ville du bli når du var liten?
Da hadde jeg en drøm om å bli popstjerne haha. Var en ihuga fan av Britney Spears da vett! ;D. Ellers ville jeg bli modell. Det kunne jeg egentlig fortsatt tenkt meg.

Hva vil du bli nå?
Nå står det mellom sykepleier og videreutdanning innenfor nyfødtsykepleie, eller barnehagelærer. To vidt forskjellige ting, og har enda ikke bestemt meg. Godt jeg fortsatt har litt tid, si!

Hva er det viktigste i livet?
Jeg mener det viktigste er å oppleve noe nytt. Gjøre noe nytt hver dag. Få erfaringer. Komme deg ut av komfortsonen. Det er lettere sagt enn gjort, men det er nå vi har muligheten til å oppleve det vi vil oppleve siden vi enda er unge. Det er også viktig med erfaringer og opplevelser slik at vi lærer noe. Da kan vi også vokse som person, og jeg mener det er en veldig viktig måte å vokse på. Flytt til et nytt sted! Få nye bekjentskap! Nå kjente jeg at jeg ble skikkelig ivrig, så det kommer et egent innlegg om dette senere!

Hva inspirerer deg?
Mennesker som har noe å gi, og som er villig til å lære bort fra deres egne erfaringer og lærdom. Dét synes jeg er vakkert!

   • 28.03.2017 kl.15:18
    morsomt innlegg! Håper du får en fin dag :)    Kommenter her
    Tilkomstgruppen
    Design og koding: Ina Anjuta